Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.
Watdesign.nl DESIGN & INTERIEUR BLOG OVER TRENDY WOONACCESSOIRES EN MODERNE MEUBELS
Watdesign.nl

Design plinten en lambriseringen plaatsen

Het plaatsen van plinten is een vrij eenvoudige klus die je gemakkelijk zelf kan uitvoeren. Bovendien kan een handige doe-het-zelver met enkele muurprofielen ook een design resultaat tot stand brengen.

Voor deze doe-het-zelver biedt Orac de perfecte oplossing. Hun plinten en muurprofielen zijn vervaardigd uit hoogwaardige kunststof en zijn heel eenvoudig te plaatsen. Bovendien kan je de naden tussen de verschillende stukken volledig doen verdwijnen. Zo vormt je muurdecoratie echt één geheel.

 

Design plinten kiezen

overzetbare plint

Een subtiele afwerking, of een opvallende designplint? Bij Orac kan het allemaal. Het grote voordeel? Alle plinten zijn voorzien van een kabelgootje, zodat je je elektrische bekabeling kan camoufleren. Heb je een oudere houten of stenen plint? Ga dan voor een beschilderbare overzetplint. Zo verdwijnt je ouderwetse plint zonder dat je ze hoeft uit te kappen.

 

Multifunctionele profielen combineren

Originele plinten

Het assortiment van Orac bevat ook heel wat multifunctionele profielen. Je kan deze gewoon als plint gebruiken, maar je kan ze ook tegen elkaar aan plaatsen om zo zelf een lambrisering te maken. Zorg er echter voor dat je bij die plaatsing altijd de Orac DecoFix lijm gebruikt. Alleen zo kan je de naden tussen de profielen laten verdwijnen en je muurdecoratie tot een geheel maken. Alle profielen zijn voorzien van een primerlaag, zodat je ze vlot kan schilderen.

 

De juiste lijm voor je plinten

Het enige dat je nodig hebt om je plinten te plaatsen, is een verstekbak, een zaag, en vooral de juiste lijm. Gebruik DecoFix Pro lijm om je plinten tegen een gewone poreuze muur te plaatsen. Twijfel je over je oppervlak, of komt je lijm tegen een niet-poreuze of vochtige muur? Ga dan voor DecoFix Hydro. En vergeet natuurlijk ook de DecoFix Extra niet om de verschillende profielen met elkaar te verbinden.