Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.
Watdesign.nl DESIGN & INTERIEUR BLOG OVER TRENDY WOONACCESSOIRES EN MODERNE MEUBELS
Watdesign.nl

Groovy Magnets magneetbehang met hippe prints

Wil je van jouw muur een functionele eyecarcher maken, dan is het Groovy Magnets magneetbehang een echte aanrader! Dit hippe merk uit België verdeeld uniek fotobehang met zwart-wit prints van dieren. Het behang is makkelijk te plaatsen en de ideale sfeermaker in de keuken, woonkamer, bureau of studentenkamer. Een overzicht van hun collectie en mogelijkheden:

 

Magneetbehang

 

Beschikbare prints, kleuren en uitvoeringen

Het Groovy Magnets behang is verkrijgbaar in diverse prints en materialen. Naast de prints van dieren kan je ook overschilderbaar magneetbehang en krijtbord behang kopen. Wil je grote wanden behangen en af en toe een eyecatcher plaatsen, dan kan je de prints met dieren perfect combineren met het standaard wit behang. Meer info over de verschillende uitvoeringen en prijzen vind je terug op de website van behangpapier-info.nl in het artikel: Magneetbehang plaatsen en kopen.

 

magneet behang

 

 

Welke behanglijm kopen?

Aangezien magneetbehang dikker is dan traditioneel vliesbehang of behang van papier moet het Groovy Magnets behang geplaatst worden met een speciale wandlijm voor vinyl of textiel. Deze behanglijm zorgt ervoor dat ook zwaar behang mooi gaat hechten. Voor één rol met print volstaat een potje behanglijm van 750 gram. Dit kost zo’n 7 euro en kan je terugvinden in diverse webshops of bij de lokale doe-het-zelf zaak.

Naast magneetbehang bestaan er natuurlijk ook nog andere soorten behang. Uitgebreide info daarover vind je op https://www.behangtrends.nl/.

 

Trendy kinderkamer

 

Hoe magneetbehang plaatsen?

Het plaatsen van het Groovy magneetbehang is relatief eenvoudig en goed vergelijkbaar met het plaatsen van vliesbehang. In tegenstelling tot traditioneel behangpapier wordt de muur en niet het behang ingewreven. Dit maakt de plaatsing uiterst efficiënt en makkelijk toepasbaar voor beginnend behangers.

Behang prints

 

Alternatieven voor magneetbehang

Wil je grotere vlakken magnetisch maken of ben je geen fan van behangen, dan kan je ook gebruikmaken van magneetverf. Dit type verf bevat microscopisch kleine deeltjes metaal die ervoor zorgen dat je muren magnetisch worden. Gezien de geringe hoeveelheid metaal is het aanbevolen meerdere lagen aan te brengen. Bij het kopen van magneten doe je er goed aan exemplaren te kiezen met een hoge treksterkte. Deze kan je online kopen in diverse webshops.